HYDRAULISCHE CIRCULAIRE BEKİSTİNG
 

 

Mede door de toenemende behoefte aan energie wereldwijd, de stijgende energieprijzen en de beperkte bronnen van fossiele brandstoffen, zijn ontwikkelde landen aandacht gaan besteden aan duurzame energiebronnen. Een van deze energiebronnen is Biogas. In eerste instantie Europese landen en nu ook Amerika en Canada beginnen de voordelen van de productie van energie uit biomassa en mest te zien. Voor deze biogasinstallaties zijn diverse diameters en hoogtes nodig.
 
De opslag bulken moeten hoog kwalitatieve oppervlaktes hebben met een minimum aantal zichtbare kegels. De bulken moeten bij voorkeur tevens geen gaten hebben. Rekeninghoudend met deze eisen heeft NERU een speciale bekisting systeem voor biogas ontwikkeld en zoals eerder uitgelegd wordt dit systeem momenteel geproduceerd.
 
 
 
Dit hydraulische systeem maakt geen gebruik van trekstangen om de twee zijden van de bekisting aan elkaar te binden. De bekisting voldoet aan de vereiste Arbo en veiligheidsnormen en heeft de volledige CE- keuringmerk. De voorbereiding voor de productie van de bekisting duurt ongeveer twee dagen. Hierna wordt de bekisting geplaatst en de diametervorm van de opslag bulk kan met een snelheid van 2 meter per dag gegoten worden. Bijvoorbeeld als de bulk 30 meter breed en 10 m hoog is, kan de plaatsing en productie binnen een week worden voltooid. Belangrijk is dat de bekisting is ontworpen voor een minimum vereiste manskracht. Hierdoor kan deze bekisting ingezet worden voor de wereldwijde energievoorzieningen. 
 
Copyright (c) 2014 Neru Co. Ltd. / Designed by Kayra.Net