OVER ONS


NERU werd opgericht in 1985 met als doel het produceren van moderne hoogwaardige bekisting systemen. Dat doen we met eigen middelen en met behulp van de meest moderne technieken beschikbaar op dit gebied.  NERU opereert in zowel het binnenland, als in het buitenland. NERU biedt oplossingen op maat voor de enorm ontwikkelende bouwsector met kwaliteit en service hoog in het vaandel. NERU is gevestigd in Gölbasi te Ankara en biedt met 9.000m2 overdekte, 11.000m2 open ruimte en werkgelegenheid voor 120 werknemers.

De gemiddelde productiecapaciteit van ons bedrijf is als volgt: Voor tunnelbekisting: 10.000 m2 per maand, diverse slab bekistingen 20.000 m2 per maand, wand en kolom bekisting: 5.000 m2 per maand, scaffolding: 50.000 m3 per maand en staalproductie: 500 ton per maand. 
 
Bovendien beschikt ons bedrijf over ervaren technische en management teams met deskundige distributeurs en agenten in een toenemend aantal landen. Gedurende elke fase van het project bieden wij technische en after-sales ondersteuning. We zijn elk moment bereikbaar om u te assisteren met betrekking tot accurate planning en het bevorderen van de snelheid en kwaliteit van het Project.
 
Copyright (c) 2014 Neru Co. Ltd. / Designed by Kayra.Net