KLASSİEKE TUNNEL BEKİSTİNG SYSTEEM
 

 
NERU produceert al meer dan  25 jaar bekisting systeem en verkoopt deze wereldwijd. Er is geen andere bouwtechniek die kan worden vergeleken met onze tunnel bekisting systemen in termen van snelheid van de bouw, de kwaliteit van afwerking i.v..m. stalen oppervlak, lange levensduur, lage arbeidskosten met een hoge productie, bewezen superieure aardbeving weerstand.
 
  • Economie: de mogelijkheid om de bekisting te hergebruiken vermindert de investeringskosten.
     
  • Kwaliteit: Perfecte oppervlakte, standaardisatie van de maten en het gebruik van geprefabriceerde elementen, zoals kozijnen, keuken aanrechten en kasten leiden tot de standaardisatie  van de vervolgende aankopen.
     
  • Toepassing: het kan overal worden gebruikt. De bestendigheid tegen aardbevingen en andere natuurrampen is bewezen waardoor het systeem wereldwijd gebruikt kan worden. Het gebruik van de bekistingen is heel eenvoudig en systematisch. Met een korte training kunnen de bekistingen worden gebruikt en er is geen behoefte aan gekwalificeerde werknemers.
     
  • Modulaire: Omdat de bekisting uit standaardonderdelen bestaat kan het  na het gebruik makkelijk worden bewaard. Voor een nieuwe Project kan de bekisting met kleine toevoegingen hergebruikt worden.
 
Copyright (c) 2014 Neru Co. Ltd. / Designed by Kayra.Net